Krachtige forceermachines

Leifeld heeft consequent haar geavanceerde forceermachines verder geperfectioneerd en heeft de resultaten verwerkt in innovatieve machineconcepten. De huidige SC serie Leifeld forceermachines zijn een concurrerend alternatief voor gevestigde processen zoals dieptrekken. Machine-efficiëntie is een van de meest opvallende kenmerken: combineerbare bewerkingen, lage tooling kosten, snelle productieprocessen en een hoge breedte van inzetbaarheid.

200 SC Serie

De 200 SC is de nieuwe standaard forceermachine. Afgezien van een aantal optimalisaties, handhaaft Leifeld zijn beproefde machineconcept met stevige structuur en gemakkelijk toegankelijk werkgebied. De 200 SC-serie onderscheidt zich op het gebied van stabiliteit, flexibiliteit en de eenvoudige, comfortabele bediening voor de bediener. Een echt hoogtepunt van machines is de extreem lage wrijvingvlakken waardoor zelfs met kleine voedingen een uitstekende kwaliteit van het oppervlak en de hoogste nauwkeurigheid worden verkregen op onderdelen met zeer dunne wanddikte.

300 SC Serie

De 300 SC-serie is de “grote broer” van Leifeld standaard forceermachine. De veelzijdige machine is de ideale keuze voor een snel veranderende productie-programma en kleine productieseries of lage hoeveelheden. Voor de eerste keer kunt u de posities van de sledes programmeren. Dit geldt voor het snijmes en de centreerinrichting en de extra eenheden BAE. De nieuwe generatie Leifeld forceermachines geeft u een beslissend concurrentievoordeel door hun extreem korte insteltijden.