Kurth en Heuser

De firma Kurth en Heuser maakt allerlei op maat gemaakte randbewerkings machines voor bewerkingen aan holle plaatdelen en diepgetrokken delen.

Zij bieden creatieve oplossingen als het gaat om flensen, snijden trimmen, kralen en radiusvormen. Hiervoor produceert Kurth en Heuser samen met u stabiele en innovatieve machines die vaak meerdere bewerkingen in een productieproces kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen productiestappen worden over geslagen en aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Een van de laatste ontwikkelingen op dit gebied is de Easyformer.

Welke eindproducten u ook maakt, de fabricage er van is wellicht mogelijk op de machines gemaakt door Kurth en Heuser. Nagenoeg elke bewerking is mogelijk.

Gasflessen, drukreservoirs, biervaten, vloeistofhouders, maar ook andere ronde delen zoals bodems, brandblussers, vaten, filterbehuizingen mantels wartmewisselaars, pannen, tanks voor vrachtwagens enz.

Ventilatoren 
maar ook inlaten en behuizingen. Denk hierbij aan een complete randbewerking van de behuizingen zoals het maken van, radius, flensen en gaten.

Ook niet ronde delen behoren tot de mogelijkheden zoals verkeersborden, katalysator- behuizingen, geluidsdempers, kookplaten enz.

Kurth en Heuser