Walmaz

Sinds 1973 is WALMAZ STAMPI een gespecialiseerde en betrouwbare partner voor het ontwerpen en fabriceren van dieptrek-, volgsnijstempels en transfergereedschappen voor het koud vervormen en  snijden van alle soorten plaatmetaal. Met deze gereedschappen  worden hoogwaardige, complexe onderdelen in grote hoeveelheden gemaakt.  Deze onderdelen worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder huishoudelijke apparaten en de automotive industrie. Vele bekende namen van producenten hebben de weg naar Padua gevonden.
De gereedschappen zijn gemaakt van gecertificeerde materialen De precisie van de bewerking wordt gegarandeerd door de constante vernieuwing van de het machinepark. De gereedschappen worden getest in hun eigen persafdeling waar meerdere mechanische en hydraulische persen staan voor tryout en 0-serie aanmaak.

Ook Nederlandse klanten behoren tot de afnemers van Walmaz waarbij de samenwerking, in het ontwerpen en produceren van de gereedschappen sterk worden gewaardeerd. De moderne en gestructureerde productielocatie is een logische voorwaarde voor een goed resultaat.

tryout ruimte

productieruimte

Walmaz Stampi